بیانیه موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی صوفی رازی زنجان در محکومیت بازداشت دانشجویان صلح طلب دانشگاه‌های آمریکا

بسمه تعالی

جنبش دانشجویی در دانشگاههای ایالات مختلف آمریکا نتیجه‌ی آگاهی و بلوغ دانشجویان آزادی خواهی است که در مقابل چشمان کور حامیان رژیم

کودک کش صهیونیست آرام ننشسته‌ و با همراهی اساتید خویش صدای رسای کودکان، زنان و مردان بی‌گناه غزه شده‌اند.
جنبش ظلم ستیز، صلح طلب و بشر دوستانه که دانشجویان آزاده را از دانشگاههای کالیفرنیا تا تگزاس، در دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه به میدان آورده در نتیجه رفتار غیر انسانی دولتمردان آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سایر همدستان آنان است تا عاملان جنایت درغزه را وادار کنند که به نسل کشی پایان دهند. جنبشی که با سرکوب و دستگیری گسترده دانشجویان آزاده و رشید توسط مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و آزادی بیان در این کشور روبرو شده است.
موسسه آموزش عالی صوفی رازی ضمن اعلام حمایت و همراهی خود از حرکت بشردوستانه‌ی دانشجویان دانشگا ههای آمریکا و سایر کشور‌ها، هرگونه برخورد و سرکوب خشونت‌آمیز با این معترضین را محکوم کرده و خواستار آزادی هر جه سریعتر اساتید و دانشجویان بازداشت شده می باشد. به امید روزی که در جهان ظلم و ستم جای خود را به صلح و سعادت بشری بدهد.

موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صوفی رازی زنجان